Παρουσίαση των προϊόντων STAMPA: Νέα Γενιά Λιπασμάτων στη Θεσσαλονίκη

Παρουσίαση των προϊόντων STAMPA: Νέα Γενιά Λιπασμάτων στη Θεσσαλονίκη

Η 30η Οκτωβρίου του 2019 επιλέχθηκε για την παρουσίαση των προϊόντων #STAMPA αποτέλεσμα του Stampa Project : Νέα Γενιά Λιπασμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Την ΝΕΑ & καινοτόμα ΓΕΝΙΑ Λιπασμάτων
με την υπογραφή του PHYTOGROUP και της τεχνολογίας #STOLLER.

Οι συνεργάτες μας στην Βόρεια Ελλάδα NOVAGREEN AE, έδωσαν δυναμικό παρόν, που με την γνώση και εμπειρία που διαθέτουν όπως και την εκτεταμένη πρακτική εφαρμογή των τελευταίων χρόνων, βοήθησαν στο να δημιουργηθούν τα ξεχωριστά αυτά προϊόντα θρέψης.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του The Met Hotel – Thessaloniki ένα κοινό 80 περίπου ατόμων από συναδέλφους του αγροτικού χώρου πληροφορήθηκαν την αιτία που τα Κοκκώδη & Υδατοδιαλυτά STAMPA προσφέρουν ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ στην θρέψη του φυτού.

Μία σειρά πειραματικών αποτελεσμάτων όπως επίσης και η πορεία καλλιέργειας με προϊόντα Stampa σε επίπεδο μεταπτυχιακού προγράμματος οδήγησαν στον κύκλο των ερωτήσεων & απαντήσεων.

Οι πρωταγωνιστές:
Νίκος Κουτσούγερας Nikos Koutsougeras , Βαγγέλης Λάσκος, Σπύρος Γαβριηλίδης , Βασίλης Κουτσούγερας Vasilis Koutsougeras , Δημήτρης Μοναστηρίδης Dimitris Monastiridis , Ιωαννίδης, Άγγελος Κεφάλας Angelos Kefalas , Μαρία Χατζοπούλου Maria Chatzopoulou .

Την εκδήλωση οργάνωσε το PHYTOGROUP σε συνεργασία με την NOVAGREEN AE